Dr Bruno Deboeck

Radioloog Bruno Deboeck, afgestudeerd als arts aan de Vrije Universiteit Brussel in het jaar 2000.
Na vele jaren ervaring als radioloog in verschillende ziekenhuizen is de privé-radiologiepraktijk opgricht in 2015, om tegemoet te komen aan de steeds luider wordende vraag naar een meer persoonlijk contact tussen patiënt en radioloog.

In een poging aan deze vraag te voldoen, wordt volgende werkwijze gehanteerd:

  • Bij aankomst nemen we samen de aanvraag van de (huis)arts door en ondervraag ik u zelf kort over uw probleem.
  • Er zijn veel verschillende manieren om eenzelfde radiologisch onderzoek uit te voeren en vaak, als er met een radiologie-technicus gewerkt wordt, is het zo dat de meest nuttige opnamen net niet uitgevoerd worden.
  • Aan de hand van de informatie van uw dokter en uzelf kan ik veel beter oordelen op welke manier het aangevraagde onderzoek het best uitgevoerd wordt. Hierdoor kan het probleem gerichter onderzocht worden en de diagnose sneller en beter gesteld worden.
  • Alle onderzoeken worden door mezelf uitgevoerd.
  • Nadat de onderzoeken gebeurd zijn, bekijken we samen de beelden en krijgt u een kort woordje uitleg in mensentaal. Een meer uitgebreide uitleg en de verdere behandeling zal steeds door de verwijzende arts gebeuren.

Tevens krijgt u onmiddellijk een kopij van het verslag mee naar huis. Hierop staan ook de gegevens om de genomen beelden online te bekijken. Dit is vooral nuttig als u voor verdere behandeling moet worden doorgestuurd naar een specialist, een kinesist, …

Menu